Promocion kuqezi para sfidës me Maqedoninë

Ashtu sic ishte paralajmëruar një delegacion i Kombëtares Shqiptare zbarkoi në dyqanin zyrtar të Federatës Shqiptare të Futbollit, për t’u takuar me fansat dhe për ti dhënë mundësinë e promovimit arti…

SHQIPERIA.CH

Copyright 2015 Fuel Themes. All RIGHTS RESERVED.