You are here
Home > Opinion

Speciale/ Sa shumë po teprohet, “heroi” De Biazi që “përplaset” në derën e Shqipërisë

“Këtu duan të marrin të gjithë pjesë në festë, por jo në dështim”, kështu do të shprehej trajneri De Biazi, përpara se të largohej nga Shqipëria. E megjithatë, në vendin tonë jemi mësuar rëndomtë që zëri i të huajve dëgjohet shumë herë më tepër, sesa i vetë shqiptarëve, duke supozuar

Komentatorja e vetme sportive për “Shqipëria.ch”: Kombëtaren e shpëton vetëm Besnik Hasi

Panuçi me formacionin dhe sistemin e tij të lojës, e huton edhe kalkulatorin, lëre më njerëzit. Mardhënia Panuçi-Kombëtare dhe media është një lëndim kronik që nuk ka shans të shërohet. I vetmi shpëtimtar për këtë Kombëtare, për mua është Besnik Hasi. Në futbollin modern fuqia fizike duhet të shfrytëzohet racionalisht. Argumenti

Tipike shqiptare/ “Të fryrë” pas një Europiani, quajmë dështim eliminimin nga…vendi futbollit

Tipike, një “sëmundje shqiptare” dhe një nga ato sjelljet që çfarëdo masash që ne të mundohemi të marrim për t’i ndërruar apo tjetërsuar, nuk mundet të ndryshojmë dot asgjë, pasi janë pjesë e qënies tonë. Kështu, pasi arritëm për herë të parë në histori të kualifikoheshim në Europianin e Francës, tashmë

Ekskluzive/ Hafizi për “Shqipëria.ch”: Panuçi t’i dalë për zot punës, nuk i njeh përgjegjësitë

Shqipëria do të rikthehet në fushën e lojës në tetor, për të luajtur përballë Izraelit në sfidën e vlefshme për “Ligën e Kombeve”. Fillimisht grupi i drejtuar nga Panuçi, duhet që të luajë ndaj Jordanisë, në një test miqësor paraprak, për të parë gjendjen e futbollistëve. Në një prononcim ekskluziv për

Top