You are here
Home > Speciale

Speciale/ Sa shumë po teprohet, “heroi” De Biazi që “përplaset” në derën e Shqipërisë

“Këtu duan të marrin të gjithë pjesë në festë, por jo në dështim”, kështu do të shprehej trajneri De Biazi, përpara se të largohej nga Shqipëria. E megjithatë, në vendin tonë jemi mësuar rëndomtë që zëri i të huajve dëgjohet shumë herë më tepër, sesa i vetë shqiptarëve, duke supozuar

Ekskluzive/ Plisat: Udhëtuam malit në borë me -25°, pamë vdekjen me sy për Kombëtaren

Për të nisur dhe për të rrëfyer një histori të tillë, fillimisht na duhej pak kohë për të mbledhur veten. Si gjithmonë në Shqipërinë tonë të dashur e të vogël, megjithëse për ne është aq shumë e madhe, ndodhin padrejtësi të po së njëjtës përmasa. Puna vjen nga një krahë, zhurma

Tipike shqiptare/ “Të fryrë” pas një Europiani, quajmë dështim eliminimin nga…vendi futbollit

Tipike, një “sëmundje shqiptare” dhe një nga ato sjelljet që çfarëdo masash që ne të mundohemi të marrim për t’i ndërruar apo tjetërsuar, nuk mundet të ndryshojmë dot asgjë, pasi janë pjesë e qënies tonë. Kështu, pasi arritëm për herë të parë në histori të kualifikoheshim në Europianin e Francës, tashmë

Top