You are here
Home > Kombëtarja > “E tregoi Kosovën-Shqipni”! Banderola e hapur nga Tirana, mori edhe duartrokitjet e Partizanit

“E tregoi Kosovën-Shqipni”! Banderola e hapur nga Tirana, mori edhe duartrokitjet e Partizanit

Shqipëria është mbi të gjitha dhe kjo është parë edhe në derbin me më shumë rivalitet në vendin tonë, ku Tirana është ndezur ndaj Partizanit. Pavarësisht “luftës sportive” në distancë, nuk kanë munguar duartrokitjet nga të dyja krahët në rastet e veçanta.

Njëra prej tyre ishte edhe kur në krahun e bardhebluve është hapur banderola për bashkimin e shqiptarëve në momentet e vështira që kaluam pas tërmetit që shkaktoi edhe shumë viktima. “Tërbimi i tokës gjakun na e zgjoi, lot për kë iku mes nesh e më s’qendroi. Po dhimbja e fortë na dha pakëz liri, sërish e tregoi Kosovën-Shqipni”. Menjëherë pas kësaj, ka pasur duartrokitje edhe nga tifozët e Partizanit.

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top