You are here
Home > Superliga në Maqedoni

Ekipi i shqiptarëve në Maqedoni ka projekt të madh, vjen lojtari që e donin të gjithë nga Franca

Një dhuratë e madhe vjen për Shkëndijën e Tetovës dhe veçanërisht për trajnerin shqiptar, Ernest Gjoka. Klubi po ofron gjithçka është e mundur, madje këtë herë duke dalë edhe përtej limitive, për të përmbushur objektivat me teknikun e mirënjohur. Jo vetëm duke sjellë lojtarë të Kombëtares së Shqipërisë siç ishte edhe

Top