You are here
Home > Kryefaqja > Shkëndija e ka humbur tërësisht busullën, Nijas Lena është “e bukura” në Maqedoni

Shkëndija e ka humbur tërësisht busullën, Nijas Lena është “e bukura” në Maqedoni

Kampionati ka nisur në Maqedoninë e Veriut atje ku Shkëndija e Tetovës vazhdon me zhgënjimet si në Europë. Ekipi shqiptar i Tetovës duket se e ka humbur tërësisht busullën, duke humbur me rezultatin 1-0 në transfertë ndaj Akademija Pandev.

E bukura në javën e parë është Nijas Lena, lojtari shqiptar që e nis në mënyrë fantastike debutimin në elitën e futbollit në Maqedoni. Një futbollist me vlera të jashtëzakonshme që shkojnë brenda dhe përtej fushës, ndërsa falë golit të tij Struga fitoi me rezultatin 2-1 ndaj Rabotnickit. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top