You are here
Home > Kryefaqja > Tërmet i madh te Shkëndija e Tetovës, shkarkohet gjithë stafi teknik pas dështimeve

Tërmet i madh te Shkëndija e Tetovës, shkarkohet gjithë stafi teknik pas dështimeve

Ashtu siç edhe pritej, ka ardhur vendimi i pakthyeshëm te Shkëndija e Tetovës pas dështimeve në Europë dhe nisjen e këtij kampionati. Një grup pune ishte ngritur për të vlerësuar situatën dhe për të parë se çfarë nuk shkonte që gjendja kishte mbërritur deri këtu, ndërsa mbërritën edhe vendimit.

Ekipi shqiptar i Tetovës ka shkarkuar gjithë stafin teknik, me në krye trajnerit që stërviste dhe drejtonte prej kohësh këtë skuadër, Qatip Osmanin. Ky i fundit nuk do të vazhdojë të jetë më pjesë e Shkëndijës, ndërsa vendin e tij e merr Erhan Selimi. /Sport Ekspres/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top