You are here
Home > Kryefaqja > Kaos total te Shkëndija e Tetovës, prek fundin në kampionat

Kaos total te Shkëndija e Tetovës, prek fundin në kampionat

Shkëndija e Tetovës është duke përjetuar një moment të vështirë që daton prej Europës. Asnjë tur i kaluar ndaj ekipeve modeste, ndërsa edhe aventura e kampionatit është për t’u harruar në nisje.

Pas humbjes ndaj Akademija Pandev, erdhi një tjetër disfatë ndaj Sileksit me rezultatin 1-0. Ekipi shqiptar i Tetovës ka harruar të shënojë, ndërsa tani mban vendin e fundit në kampionatin e Maqedonisë së Veriut. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top