You are here
Home > Kombëtarja U-19 > Publikohet lista, Shqiperia U-19 sa shumë talentë!

Publikohet lista, Shqiperia U-19 sa shumë talentë!

Kombëtarja Shqiptare e Futbollit U-19, e drejtuar nga trajneri Erjon Bogdani, do të zhvillojë dy ndeshje miqësore me bashkëmoshatarët e Kosovës.

erjon-bogdani-konference-U19

Dy përballjet do të zhvillohen në datat 24 dhe 26 maj 2018. Trajneri Bogdani ka përzgjedhur një sërë elementesh nga futbolli vendës, ku bie në sy prania e 5 futbollistëve të Tiranës dhe e gjashtë futbollistëve nga skuadrat e tjera shqiptare. Ka gjithashtu dy lojtarë nga kampionati i Kosovës, si dhe të tjerë elementë nga kampionate të huaja.

u19 lista

Trajneri Bogdani është duke testuar futbollistët e datëlindjes 2000, për të ndërtuar grupin e lojtarëve që do të ketë në dispozicion për ndeshjet kualifikuese.

/Panoramasport

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top