You are here
Home > Featured

UEFA 50 milione euro Juves

Pjesëmarrja në Champions League është kthyer në një domosdoshmëri për shumë klube europiane, veçanërisht për ato që kanë probleme me bilancin. Nuk ka probleme të tilla për Juventus, që, përveç bilancit pozitiv, mund të mbështetet edhe tek të ardhurat nga Champions League. Agnelli dhe drejtuesit bardhezinj mund të buzëqeshin akoma. Në

Top