You are here
Home > Premier Liga

Për ushtrinë tonë! Zemra peshë për shqiptarët e Kosovës, portieri i Manchester Cityt nuk e harron ditën

Një ditë historike është kjo për shqiptarët e Kosovës, teksa në këtë vend pas shumë vitesh luftë, jo vetëm që ka qetësi, por edhe garanci. Tashmë vendi i Kosovës është bërë me ushtri, për të siguruar territorin ashtu si i ka hije edhe demokracisë. Këtë ditë historike, nuk mund ta anashkalonte

Hesht ylli shqiptar i Cityt, fëmijë që të lënë…pa fjalë: A nuk do ishte e mërzitshme të ishim njësoj?

Një surprizë ishte ajo që kishin menduar disa prej yjeve të klubit të Manchester Cityt, për fëmijët me kombësi të ndryshme në Angli. Brahim Diaz, Azinchenko, Grimmshaw dhe Muriq, ishin lojtarët që kanë përfaqësuar klubin e njohur anglez, për t’ia bërë ditën më të bukur të pranishmëve në Ashbury Meadow. Teksa

Top