You are here
Home > Kombëtarja U-19

Nuk e preferon “ashensorin e zhurmshëm” në Gjermani, Hajrulla e kërkon ndryshe suksesin

Në pjesën më të madhe të rasteve, jemi mësuar të shkruhet e flitet për futbollistët e afirmuar, ose për ata lojtarë shqiptarë që papritur gjenden mes klubeve të njohura europiane. Shumë varet prej cilësisë dhe aftësisë që dikush zotëron, por ndonjëherë është edhe çështje e mbështetjes së madhe që vjen

Top