You are here
Home > Tifozëritë (Page 2)

“Kuqezinjtë e Jakovës” nxjerrin bllof Ademin: Asnjë sukses i Kosovës, më i madh se një Kombëtare

Presidenti i FFK-së, Agim Ademi, ka premtuar se tifogrupet shqiptare të cilat gjenden në Kosovë dhe që deri tani ishin në mbështetje vetëm të Kombëtares së Shqipërisë, do të ktheheshin për dardanët. Mes tyre u përmenden emrat e “Plisave”, “Intelektualëve”, “Forcës”, por edhe “Kuqezinjëve të Jakovës”. Këta të fundit kanë ardhur

Top