You are here
Home > Kombëtarja > Interesimi i madh për bileta me Francën, tifozat besnik të Shqipërisë nisin me prenotimet

Interesimi i madh për bileta me Francën, tifozat besnik të Shqipërisë nisin me prenotimet

Përballja e Shqipërisë në transfertën ndaj Francës, do të ketë një vëmendje të madhe nga tifozat jo vetëm nga emri i rivalit që gjendet përballë. Kjo ndeshje do të ketë ndikimin e saj në historinë e kualifikueseve, pasi një rezultat surprizë, do t’i rriste shanset e kuqezinjve për mrekullinë.

Ndërkohë te tifozat besnik të Kombëtares, TKZ, kanë nisur prenotimet për biletat që në këtë moment, duke parë interesimin e madh. Megjithëse për shumëkënd është sezon plazhi dhe pushimesh, tifozët kuqezinjë mendojnë vetëm për Shqiperinë. /Shqiperia.ch/

 

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top