You are here
Home > Tifozëritë (Page 3)

Kaluan malin në -25 gradë për Kombëtaren, Plisat: Prisni liberalizimin, ne marrim pasaportën shqiptare

Plisat janë padyshim një nga grupimet e tifozëve më të mirë që ka treva shqiptare, sigurisht pa shuar aspak vlerën e të tjerëve.Tifozët që i përkasin Prishtinës, janë një krenari më vete, ndërsa asnjëherë nuk e kanë vënë në dyshim  mbështetjen e tyre për Shqipërinë. E kanë bërë në momentet më

Tifozi i veçantë i Kombëtares: Braktisim familjen dhe punën, vetëm për Shqipërinë

Besmir Limani, është një prej tifozëve të veçantë të kombëtares shqiptare. I njohur ndryshe edhe si fytyrëshqiponja, e shohim shpeshherë në stadium kur luajnë kuqezinjtë tanë. Në një intervistë për “Albinfo.ch”, Limani ka rrëfyer pak edhe nga emocionet e përjetimet e tij para ndeshjes së Kombëtares. Kështu, theksi vihet ndjesshëm kur

Vetëm për duartrokitje! TKZ është për Shqipërinë, dërgon libra dhuratë për fëmijët shqiptarë

Gjithmonë duke kujtuar data të rëndësishme dhe duke ndërmarrë aksione të ndryshme në shërbim të Shqipërisë, të cilat janë vetëm e vetëm për t’u duartokitur. Këtë herë TKZ ka dalë sërish jashtë kufirit zyrtar të vendit tonë, por mes shqiptarëve, për të ndihmuar dhe bërë më të lehtë fëmijëve shqiptarë, që

Top