You are here
Home > Kombëtarja > Plisat janë të parët shqiptarë të Kosovës, do të jenë në stadium ndaj Turqisë

Plisat janë të parët shqiptarë të Kosovës, do të jenë në stadium ndaj Turqisë

Asnjë dyshim nuk kishte për “Plisat”, por tashmë është konfirmuar zyrtarisht se tifogrupi i shqiptarëve të Kosovës do të jetë gati për Turqinë. Ashtu si gjithmonë, do të ketë brohorima për 90 minuta në mbështetje të kuqezinjve.

Ndërkohë tifozët janë duke nisur organizimet e tyre, për një tjetër paraqitje dinjitoze jashtë fushës. Këtu flitet për një nga tifogrupet më besnike, që nuk e ka lënë të vetme Kombëtaren për asnjë rast. Turqia duhet të nis të shqetësohet, pasi Shqipëria të ngjallë frikë edhe nga shkallët e stadiumit. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top