You are here
Home > Legjionarët (Page 3)

“Në Shqipëri më sulmojnë vetëm nga ngjyra”! Trajneri i Tiranës: Nuk kënaqem me himnin, në grupet e “Champions League”

Emanuel Egbo është njeriu i momentit dhe intervistat e tij janë të shumta jashtë Shqipërisë. Përtej arritjes së bërë me Tiranën, jemi duke folur për trajnerin e parë nga Afrika që arrin të fitojë një titull kampion në Europë. Ndërkohë tekniku e ka marrë seriozisht edhe arritjen në grupet e

Top