You are here
Home > Tifozëritë (Page 2)

“Kuqezinjtë e Jakovës” nxjerrin bllof Ademin: Asnjë sukses i Kosovës, më i madh se një Kombëtare

Presidenti i FFK-së, Agim Ademi, ka premtuar se tifogrupet shqiptare të cilat gjenden në Kosovë dhe që deri tani ishin në mbështetje vetëm të Kombëtares së Shqipërisë, do të ktheheshin për dardanët. Mes tyre u përmenden emrat e “Plisave”, “Intelektualëve”, “Forcës”, por edhe “Kuqezinjëve të Jakovës”. Këta të fundit kanë ardhur

Kaluan malin në -25 gradë për Kombëtaren, Plisat: Prisni liberalizimin, ne marrim pasaportën shqiptare

Plisat janë padyshim një nga grupimet e tifozëve më të mirë që ka treva shqiptare, sigurisht pa shuar aspak vlerën e të tjerëve.Tifozët që i përkasin Prishtinës, janë një krenari më vete, ndërsa asnjëherë nuk e kanë vënë në dyshim  mbështetjen e tyre për Shqipërinë. E kanë bërë në momentet më

Top