You are here
Home > Superliga në Maqedoni

Ekskluzive/ Lena flet hapur: Ikni sa më shpejt te Greqia, larg tradhëtarët nga Shqipëria

Gjithmonë jemi mësuar që nga treva shqiptare e Maqedonisë, të na vijnë shumë raste krenarie, me futbollistë që përpos vlerave të tyre, kanë ndjenjën e atdhedashurisë në nivelet më të larta. I tillë është edhe futbollisti i njohur në Shqipëri, Nijas Lena. Të gjithë e njohin, mesfushorin që aktualisht luan me

Historike/ Maqedona flet gjithmonë shqip, Sejdini fiton zgjedhjet dhe shpallet kryetari i FFM-së

Tashmë në Maqedoni do të evitohen problemet politike ndaj shqiptarëve, sa i përket pjesës sportive. Kjo pasi për herë të parë është zgjedhur në krye të FFM-së një shqiptar, Muhamed Sejdini, ndërsa flitet njëkohësisht edhe për organizatën më të rëndësishme të futbollit. Më parë Sejdini ka qënë edhe zëvendës president, por

Top