You are here
Home > Superiore (Page 2)

Punë e palodhur për Kombëtaren, vite të ndritura duken në distancë për Shqipërinë

Periudha e Kombëtareve është në gjendje pushimi, ndërsa skenën e protagonistëve e kanë klubet. Por tek Shqipëria puna vazhdon si më parë, madje shumë më tepër se nga më parë. Ndryshimet e shumta që kanë ardhur nga FSHF në gjithë bazën e ekipeve kombëtare, kanë dhënë frytet e veta. Goditja më

Gega dhe Daja, nëse kërkohen trajner shqiptarë të së ardhmes për Kombëtaren…ja tek janë!

Panuçi do të vazhdojë të jetë pjesë e kombëtares shqiptares dhe ky është një kapitull i mbyllur. Tekniku italian ka besimin e Federatës edhe për kualifikueset e Europianit 2020, ndërsa të gjithë duhet të bëhemi bashkë për të arritur objektivin. Por nëse kërkojmë një trajner shqiptarë për të ardhmen, duhet të

Top