You are here
Home > Superiore (Page 2)

Gega dhe Daja, nëse kërkohen trajner shqiptarë të së ardhmes për Kombëtaren…ja tek janë!

Panuçi do të vazhdojë të jetë pjesë e kombëtares shqiptares dhe ky është një kapitull i mbyllur. Tekniku italian ka besimin e Federatës edhe për kualifikueset e Europianit 2020, ndërsa të gjithë duhet të bëhemi bashkë për të arritur objektivin. Por nëse kërkojmë një trajner shqiptarë për të ardhmen, duhet të

Top