You are here
Home > Futboll Bota > Zbulohet paga e Bernard Shaland te Kosova: Nuk ankohem, marr aqsa trajneri i Zvicrës

Zbulohet paga e Bernard Shaland te Kosova: Nuk ankohem, marr aqsa trajneri i Zvicrës

Revista e njohur zvicerane, “L’illustre”, ka publikuar në ditën e djeshme edhe rrogën që trajneri Bernard Shaland merr aktualisht te Kosova. Më saktësisht bëhet fjalë për 250 mijë-300 mijë franga në vit, që është duke marrë arkitekti i dardanëve.

Këtu nuk përfshihen bonuset e fituara nga ana e qeverisë rreth triumfit të arritur në “Ligën e Kombeve”. Po sipas së njëjtës media zvicerane, Shaland ndoshta nuk paguhet në të njëjtën shumë me trajnerin e helvetëve, Petkoviç, por gjithçka barazvlerësohet kur bëhet fjalë për nivelin e jetesës mes dy vëndeve.

“Unë nuk ankohem. Nëse krahasojmë standardin e jetesës, marr po aq sa Petkoviç te Zvicra. Mund të them vetëm se këtu nuk ka asnjëherë vonesë në paga”, ka thënë Petkoviç. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top