You are here
Home > Kombëtarja > Vlerësimi i UEFA-s/ Lojtarët më të mirë të Shqipërisë, shihni se çfarë bën Ardian Ismajli

Vlerësimi i UEFA-s/ Lojtarët më të mirë të Shqipërisë, shihni se çfarë bën Ardian Ismajli

Të gjithë jeni kureshtar për të ditur lojtarët më të mirë të Shqipërisë, apo jo? Për ta shuar disi kureshtjen, mendon faqa zyrtare e UEFA-s, në të cilën gjenden lojtarët më të mirë në Europë.

“Shqiperia.ch” raporton vlerësimin e organizmit më të lartë të futbollit europian, sa i përket lojtarëve të Kombëtares. Kjo bazohet vetëm në ndeshjet e këtyre futbollistëve me fanellën kuqezi në takimet e vitit të shkuar për “Ligën e Kombeve” dhe ato për kualifikueset e Europianit 2020.

Disa ndryshime ka nga lista e ndeshjeve të fundit, përpara ndeshjeve me Islandën dhe Moldavinë, ndërsa më poshtë mund të bëni lehtësisht edhe diferencat. Ajo që shihet dukshëm, është rritja e madhe e Ardian Ismajlit, që tashmë është futbollisti i dytë më i mirë i Shqipërisë, duke u lënë pas vetëm nga Taulant Xhaka. /Shqiperia.ch/

(Lista e fundit)

(Lista e mëparshme)

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top