You are here
Home > Futbolli Shqiptar > VIDEO/ Tjetër stadium fantastik projektohet në Shqipëri, ndërtohet për Apoloninë

VIDEO/ Tjetër stadium fantastik projektohet në Shqipëri, ndërtohet për Apoloninë

Një tjetër stadium projektohet në Shqipëri, ndërsa pas përfundimit të “Arenës Kombëtare”, do të nis një tjetër projekt. Këtë herë bëhet fjalë për arenën që do të ndërtohet për Apoloninë, e cila është po aq moderne, sa ndërtimet në Elbasan, Shkodër dhe së fundmi në Tiranë.

Ky stadium do të ndërtohet dhe bashkëfinancohet nga FSHF, qeveria e Shqipërisë, por edhe Bashkia e Fierit. Gjithçka e konfirmuar edhe kryebashkiaku Armando Subashi, ndërsa më poshtë mund të gjeni edhe pamjet e stadiumit. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top