You are here
Home > Kryefaqja > Stadiumi i ri i Kosovës me 30.000 ulëse prezantohet, ka vend edhe për parqe e pishina (FOTO)

Stadiumi i ri i Kosovës me 30.000 ulëse prezantohet, ka vend edhe për parqe e pishina (FOTO)

Kosova do të nis punimet së shpejti për stadiumin e ri. Në Muzen Kombëtar të Kosovës, është bërë edhe prezantimi i projektit, atje ku ka qënë i pranishëm edhe ylli i Veder Bremenit, Milot Rashica. Në pamje të parë gjithçka duket fantastike, ndërsa do të ketë 30.000 ulëse për kapacitetin që do të mirëpres tifozët.

Gjithashtu në këtë stadium, do të ketë edhe restorante, hotele, fusha ndihmëse dhe parqe e pishina rrotull saj. Një pamje fantastike do të dhurohet nëse gjithçka shkon sipas planit, me punimet që janë planifikuar të nisin pas disa muajsh. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top