You are here
Home > Kryefaqja > Si me Malin e Zi! Ka ndërhyrje të hapur nga Serbia: Braktisni ndeshjen me Feronikelin!

Si me Malin e Zi! Ka ndërhyrje të hapur nga Serbia: Braktisni ndeshjen me Feronikelin!

E njëjta situatë që u paraqit në takimin mes Malit të Zi dhe Kosovës do të përsëritet edhe në Slovan Brastislava-Feronikeli. Kjo e fundit është e vlefshme për turin e dytë të “Europa League”.

Komitet Serb i Futbollit ka ndërhyrë hapur duke i kërkuar dy lojtarëve të Bratislavës, Aleksandar Qarviç dhe Dejan Drazhiç që të bojkotojnë ndeshjen. Vendimi duket të jetë i kësaj forme, megjithëse nuk ishte e nevojshme një kërcënim i tillë.

Kjo pasi Slovan Bratislava njihet për sjelljen e saj kundër Kosovës, teksa në kryesinë e këtij grupimi të tifozëve ndodhen disa persona me prejardhje serbe. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top