You are here
Home > Kombëtarja U-17 > Shqipëria U-17 përgatitet në vendin e tërmetit, trajneri shkodran e kalon me humor: Në dorë të Zotit!

Shqipëria U-17 përgatitet në vendin e tërmetit, trajneri shkodran e kalon me humor: Në dorë të Zotit!

Shqipëria U-17 është duke vazhduar përgatitjet e saj për dy ndeshjet e rradhës që do të ketë ndaj Maqedonisë së Veriut, në qytetin e Korçës. Faktikisht ky vend është përfshirë nga paniku në ditët e fundit, pasi kanë rënë disa tërmete rradhazi.

Trajneri dhe përgatitesi i portierëve te kuqezinjtë e vegjël, Ideal Lekiqi, nuk mund të qëndronte pa e komentuar këtë fakt. Në një foto të postuar në “Facebook” me stafin e Kombëtares U-17, atje ku ndodhet edhe trajneri kryesor Elvin Beqiri, Lekiqi shkruan: “Në Korçë dhe në dorë të Zotit”. /Shqiperia.ch/

(Foto e marrë nga Shkodra Sport)

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top