You are here
Home > Kombëtarja U-17 > Shqipëria luan dy miqësore në gusht, thirret sërish sulmuesi i talentuar i Parmës

Shqipëria luan dy miqësore në gusht, thirret sërish sulmuesi i talentuar i Parmës

Shqipëria U-17 do të zhvillojë dy ndeshje miqësore në muajin gusht ndaj Bosnjes U-17. E para do të zhvillohet në datën 13 gusht, ndërsa tjetër vetëm dy ditë më vonë. Në Itali e kanë zyrtarizuar thirrjen e sulmuesit të Parmës, që do t’i bashkohet kuqezinjve.

Bëhet fjalë për Klajdi Lushan, që është grumbulluar edhe më parë te Shqipëria. Një element për t’u mbajtur në vëzhgim, ndërsa me të rinjtë e Parmës shpeshherë e ka shfaqur edhe potencialin për të gjetur lehtësisht rrjetën. /Shqiperia.ch/


Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top