You are here
Home > Kombëtarja > Shqipëria i tregon forcën dhe vendin Malit të Zi, fiton pastër dhe me spektakël

Shqipëria i tregon forcën dhe vendin Malit të Zi, fiton pastër dhe me spektakël

Shqipëria U-15 ka fituar pastër ndaj Malit të Zi, duke e mundur me rezultatin 3-0. Futbollistët e vegjël kanë “shëruar sëmundjen” e hershme të kuqezinjve, të cilët e kanë problematike shënimin e golave.

Nga Kombëtarja e madhe, e për të përfunduar tek më të vegjëlit. E megjithatë, e kundërta ndodhi në takimin e sotëm ndaj Malit të Zi. Gjithçka nisi në mënyrën më të mirë, me golin e Cerenit pa shkuar ende minuta e parë.

Më pas do të ishte Maksuti dhe Halilaj, ata që kanë realizuar golat e tjerë për kuqezinjtë, në takimin miqësorë që është zhvilluar në “Loro Boriçi”, duke ndihmuar edhe në rritjen e moralit brenda lojtarëve. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top