You are here
Home > Basketboll > Shën Valentin/ Në Greqi ka dashuri të madhe, Panathinaikosi i lë të brendshme femrash rivalit në stol

Shën Valentin/ Në Greqi ka dashuri të madhe, Panathinaikosi i lë të brendshme femrash rivalit në stol

Dita e sotme është e veçantë, pasi është Shën Valentini dhe kjo festë i përket gjithë të dashuruarve. Në vazhdim të kësaj date të veçantë në kalendar, në Greqi ka plasur “dashuria e madhe”.

Panathinaikosi është përballur me Olimpiakosin në takimin e vlefshëm për basketboll. Ndeshja ishte në favor të Panathinaikosit me rezultatin 40:25, derisa u ndërpre pas braktisjes së kundërshtarëve.Olimpiakosi kishte shumë pretendime për gabimet e qëllimta të arbitrit, duke marrë vendimin drastkc për të lënë ndeshjen.

Pronari i Panathinaikosit, Dimitris Giannakopoulos dukej se ishte  i përgatitur për këtë situatë dhe për sjelljen e kundërshtarit. Ai ka vendosur të brendshme femrash në pankinën e Olimpiakosit si shenjë ironie. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top