You are here
Home > Kombëtarja > Rangersi tregon rolin që ka Eros Grezda në ekip: Po ndihmon shumë të rinjtë

Rangersi tregon rolin që ka Eros Grezda në ekip: Po ndihmon shumë të rinjtë

Eros Grezda vazhdon të luajë me të rinjtë e Rangers, pasi vendimi i trajnerit Gerrard nuk ka ndryshuar ende. Lojtari shqiptar nuk do të jetë pjesë e ekipit të parë deri në momentin që do të largohet nga klubi skocez.

Ndërkohë, trajneri i të rinjve të Rangers, Graeme Murty, vlerëson sulmuesin shqiptar, duke treguar se ky i fundit është një ndihmë shumë e madhe për të rinjtë. Murty e ka aktivizuar lojtarin shqiptar disa herë që prej momentit kur ai është larguar nga trajneri Gerrard drejt ekipit të dytë.

“Duhet ta kemi Erosin me ne, ashtu siç kemi bërë. Ai ka një eksperiencë ndërkmbëtare dhe të rinjtë e tjerë janë duke mësuar shumë prej tij”, ka thënë Murty.

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top