You are here
Home > Kombëtarja > Plisat të rrënqethin mishin me parullën: Eshtrat qetësi? Kur Kosova bashkohet me nënën Shqipëri

Plisat të rrënqethin mishin me parullën: Eshtrat qetësi? Kur Kosova bashkohet me nënën Shqipëri

Plisat nuk e kanë braktisur për asnjë moment të vetëm kombëtaren shqiptare, e një gjë të tillë nuk mund ta bënin as në takimin e sotëm ndaj Skocisë.

Të shumtë në numër, tifogrupi i ardhur nga Kosova ka brohoritur për 90 minuta për të mbështetur kuqezinjtë në fushën e lojës. Ajo që vlen për t’u veçuar, është parrulla e ngritur nga ana e tyre, sa i përket Kosovës dhe Shqipërisë.

Një dedim që të rrënqeth mishin, ndërsa tifogrupi i njohur shprehet se eshtrat e tyre do të gjejnë qetësi, në atë moment që Kosova i bashkohet nënës Shqipëri. “Vitet kalojnë dhe vdekja do të arrijë, por eshtrat e mi do të kenë qetësi, vetëm kur Kosova në paqe a stuhi, do t’i bashkohet nënës Shqipëri”. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top