You are here
Home > Kombëtarja > Paradoksi/ Në ditën e Kombëtares, Valdet Rama e feston golin ndaj Korabit…jo Turqisë

Paradoksi/ Në ditën e Kombëtares, Valdet Rama e feston golin ndaj Korabit…jo Turqisë

Valdet Rama është një lojtar që zotëron aftësi të jashtëzakonshme, sa i përket talentit të hershëm apo edhe mënyrës sesi paraqitet në fushën e lojës. Megjithatë një situatë e keqmenaxhuar nga ana e këtij lojtari, ka bërë që Rama të rikthehet në Shqipëri, por këtë herë jo për Kombëtaren, por për Kukësin.

Një paradoks i madh ky për karrierën e Valdet Ramës, ndërsa më parë ka luajtur në “La Liga” duke u kthyer protagonist me Valadolidin. Nëse gjërat do të ecnin në mënyrën e duhur, padyshim që sulmuesi në fjalë do të gjendej në Shkodër i grumbulluar me Panuçin.

Por realiteti është i kundërt, pasi Rama sapo ka arritur të shënojë ndaj Korabi në miqësore. Ekipi i Kukësit është duke vazhduar përgatitjet për kampiona edhe në periudhën e Kombëtares, për të qënë sa më gati me vazhdimin normal të Superiores. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top