You are here
Home > Futbolli Shqiptar > “Nuk vij më në ekip, më doli viza”, futbollisti tërheq vëmendje me batutën në Kosovë

“Nuk vij më në ekip, më doli viza”, futbollisti tërheq vëmendje me batutën në Kosovë

Një situatë shumë qesharake vjen nga futbolli në Kosovë, madje në atë nivel, aqsa mund ta quajmë edhe disi të tepruar.

Klubi që gjendet në Ligën e dytë në Kosovë,Ratkoçi, ka njoftuar nëpërmjet “Facebook”, për ndeshjen e radhës që do të zhvillohej në kampionat. Një prej komenteve që bëri menjëherë përshtypje, ishte i njërit prej futbollistëve këtij ekipi, Egzon Hoti, i cili shprehet: “Zyrtare. Unë nuk do të vij, më ka dalë viza”.

Sigurisht, në futbollin mbarëshqiptar, rritja e nivelit të seriozitetit mund të duket një luks dhe kërkesë e tepruar, por edhe në këtë gjendje në të cilën situata ndodhet, ka vend për shumë përmirësime. Një batutë e bukur, por edhe që mund të kursehej… /Shqipëria.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top