You are here
Home > Futboll Bota > Ngjason frikshëm me Mesin, iraniani dërgoi 23 femra në shtrat duke u hequr si ylli i Barcelonës

Ngjason frikshëm me Mesin, iraniani dërgoi 23 femra në shtrat duke u hequr si ylli i Barcelonës

Ngjashmëria e madhe që mund të ketë një njeri i thjeshtë me personazhet e njohura, është gjithmonë një “armë shtesë” për jetën e përditshme. Por iraniani Reza Parastesh, e ka tepruar me përdorimin e bujarisë së natyrës.

Flasim për njeriun që ishte identik në pamje me yllin e Barcelonës, Lionel Mesi. Ai hiqej si të ishte futbollisti argjentinas, duke marrë pjesë në reklama dhe televizione të ndryshme, por edhe duke çuar në shtrat shumë vajza, të cilat mendonin se po flinin me Mesin. Të gjithë skemën e mashtrimin e zbulon “Marca”, e cila shkruan se Paratesh ka dërguar në shtrat 23 vajza të ndryshme në 2 vitet e fundit, me të njëjtin mashtrim. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top