You are here
Home > Kombëtarja > Në një lidhje me Oriola Marashin, Eros Grezda i harron të gjitha vështirësitë e Rangersit

Në një lidhje me Oriola Marashin, Eros Grezda i harron të gjitha vështirësitë e Rangersit

Te ekipi i Rangersit të gjithë kanë nisur të flasin për transferimin e Eros Grezdës në një skuadër tjetër, pasi atje ku bën pjesë është i padëshiruar. Por vetë futbollisti, pavarësisht se nuk e sheh fushën e blertë prej kohësh, nuk ka edhe aq shumë stres të akumuluar.

Në një gjysmë sezoni ku bëri vetëm pushime pasi nuk është thirrur kurrë te Rangersi i parë, i ka bashkangjitur edhe pushimet e festave. Këtë herë ka shkuar në Meksikë, me bukuroshen e njohur shqiptare, Oriola Marashi. Sipas asaj që raporton “Indeksionline” ka një lidhje mes këtij çifti që kanë shijuar pushimet së bashku.

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top