You are here
Home > Kombëtarja > Nderin e Shqipërisë e mbron Cereni, humbasim në Korçë me të rinjtë ndaj Maqedonisë

Nderin e Shqipërisë e mbron Cereni, humbasim në Korçë me të rinjtë ndaj Maqedonisë

Një tjetër rezultat negativ është rregjistruar nga të rinjtë e Shqipërisë, teksa këtë herë, ishin futbollistët e drejtuar nga Eqerem Memushaj që kanë humbur në qytetin e Korçës.

Flitet për U-15 e Maqedonisë, e cila na ka mundur me rezultatin 1-2. Golin e vetëm për kuqezinjtë, është realizuar nga ana e futbollistit të dalë nga grupmoshat e Tiranës, Melsi Cereni. Një nga politikat e veçanta që po ndiqet në kohët e fundit, është vështrimi dhe lënia e hapësirës për futbollistët që po formohen në Shqipëri. /Shqipëria.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top