You are here
Home > Kryefaqja > Mediat i bëjnë bojkot/ Shqipëria mund pastër Greqinë, TKZ dhuron spektakël (VIDEO)

Mediat i bëjnë bojkot/ Shqipëria mund pastër Greqinë, TKZ dhuron spektakël (VIDEO)

TKZ ka qënë sërish në mbështetje të Shqipërisë, këtë herë në sportin e volejbollit. Nuk bëhej fjalë për një ndeshje të zakonshme, pasi përballë nesh do të ishte Greqia. Kombëtarja U-20 e vojebollit i mundi pastër helenët në të tre setet.

Në sallën e lojërave “Feti Borova”, nuk munguan as tifozët besnik të Shqipërisë, që dhuruan një atmosferë shumë të bukur. Ashtu siç jemi mësuar tashmë të ndodhë, edhe këtë herë kishte një bojkot të mediave vizive sa i përket mbështetjes së këtij sporti në “kampionatin ballkanik”. Shqipëria do të ketë një përballje ndaj Maqedonisë së Veriut në ditën e sotme, ndërsa fituan 3-0 edhe ndaj Kosovës. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top