You are here
Home > Basketboll > Maqedonia gjen “ferrin” në Kosovë, por shpëton prej tij

Maqedonia gjen “ferrin” në Kosovë, por shpëton prej tij

Maqedonia ka gjetur “ferrin” në Kosovë, në ndeshjen e basketbollit që u zhvilluar për kualifikimet në “EuroBasket”.

Megjithatë, kundërshtarët kanë arritur të dalin prej tij, pasi në fund kanë fituar një ndeshje dramatike me rezultatin final 76-73. Një paraqitje fantastike ishte ajo e tifozëve, që edhe njëherë e kishin tejmbushur arenën e tyre, duke ia vështirësuar çdo minutë të kaluar kundërshtarit, pavarësisht fundit të takimit.

Basketbolli ngelet një sport shumë herë më i zhvilluar dhe i përparuar në Kosovë sesa në Shqipëri, e për të arritur deri në këtë përfundim mjafton vetëm të shohim njerëzit që e ndjekin më nga afër atë. /Shqipëria.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top