You are here
Home > Kombëtarja U-15 > LIVE: Shqipëria U15 kalon në avantazh ndaj Kosovës (FOTO)

LIVE: Shqipëria U15 kalon në avantazh ndaj Kosovës (FOTO)

Ka shënuar ne 11 metërsh për Shqipërinë U15 Eogen Sula.

Në “Elbasan Arena” ka nisur prej orës 16:00 miqësorja mes Shqipërisë dhe Kosovës. Që në start djelmoshat e të dy kapeve kanë shkëmbyer takime vllazërore mes tyre. Në fillim përfaqësuesja e Kosovës U15 ka vendosur dorën në zemër teksa këndohej himni kombëtar i Shqipërisë.

/Shqiperia.ch

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top