You are here
Home > Kombëtarja > Largësia nuk i ndan sulmuesit e Kombëtares, Odise Roshi shkon në Austri për Bekim Balajn

Largësia nuk i ndan sulmuesit e Kombëtares, Odise Roshi shkon në Austri për Bekim Balajn

Një lidhje të ngushtë shoqërore ka mes dy lojtarëve të Kombëtares, Odise Roshit dhe Bekim Balajt. E sjellë kjo edhe nga vetë karriera, teksa kanë qënë së bashku te Rijeka dhe Akhmat Gronzi.

Por merkato e verës solli edhe ndarjen, pasi sulmuesi shkodran ka përfunduar te Sturm Grazi në Austri. Largësia nuk llogaritet për Odise Roshin, që i ka bërë një vizitë të veçantë Balajt, duke e ndjekur nga afër takimin me Rapidin e Vienës.

Fatkeqësisht lojtari shkodran nuk ka arritur që të gjejë rrjetën gjatë kësaj përballje. Gjithsesi pas mbarimit të ndeshjes, është takuar me mikun e vjetër për t’i treguar edhe qytetin e ri në të cilin ka nisur të ambientohet. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top