You are here
Home > Kryefaqja > Ideja gjeniale e tifozit kuq e zi për ftesën e martesës, ka kreativitetin e vitit (FOTO)

Ideja gjeniale e tifozit kuq e zi për ftesën e martesës, ka kreativitetin e vitit (FOTO)

Një ide gjeniale vjen nga një pjesëtar i “Tifozave Kuq e Zi”, besnikëve të përjetshëm të Kombëtare. Në datën më të veçantë në jetën e tij, atë të martesës, ka ardhur edhe gjithë kreativiteti i vitit. “O sa mirë me u martu ohejj ohejj”, ishte slogani kryesor.

E ideuar në një ndeshje futbolli, nuk kishte sesi ky sport të mos gjendej prezent edhe në këtë datë. Nga njëra anë është burri që mban shallin e Shqipërisë, ndërsa gruaja në tjetrën që mban flakadanin. “Ndeshje e përkryer”, kështu cilësohet ky organizim që do të mbahet në 4 gusht. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top