You are here
Home > Kombëtarja > I nervozuar në maksimum me Binakun, Panuçi e ofendoi edhe në italisht

I nervozuar në maksimum me Binakun, Panuçi e ofendoi edhe në italisht

Një performancë e gjitha për t’u harruar ajo e Shqipërisë në Skoci, duke u mundur me rezultatin 2-0.

Nervozimi i Panuçit u vu re gjatë gjithë ndeshjes, aqsa nxorri në nxehmje Prengën pas vetëm 4 minutash loje. Kulmi arriti në mesin e së parës, aqsa tekniku italian nuk ngurroi edhe ta ofendonte Binakun në gjuhën e tij.

Mënyra sesi futbollisti i Malmos vendosej në fushën e lojës, nuk i ka pëlqyer aspak Panuçit, ndërsa paraqitja e mbrojtësit shqiptar nuk në nivelin e duhur si ajo ndaj Izraelit. /Shqipëria.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top