You are here
Home > Formula 1 > Historike/ Gara e pazakontë e “Formula 1”, Vetel e nis nga vendi i fundit dhe përfundon në podium

Historike/ Gara e pazakontë e “Formula 1”, Vetel e nis nga vendi i fundit dhe përfundon në podium

Një gara e jashtëzakonshme dhe me shumë të papritura ishte ajo që u zhvillua në pistën e Gjermanisë. Nga pesë pilotët e parë që e nisën garën në këto pozicione, ka mbijetuar vetëm Verstapen dhe gjithë të tjerët kanë zhgënjyer duke dalë nga pista ose duke përufnduar në pozicione më të ulëta.

Historia më e madhe ka ardhur nga piloti i Ferrarit, Vetel. Ky i fundit e ka nisur nga vendi i fundit, i 20. Në fundin e kësaj gare ka përfunduar në vendin e 2, duke u lënë mbrapa vetëm nga ana e Verstapenit. Shumë ovacione ka pasur nga tifozët për njeriun e ditës që sot i përket “Ferrarit”.

Shoku i tij i skuderisë, Lekler, humbi kontrollën e makinës dhe doli nga pista në momentet më të mira, ndërkohë që me ecurinë e atyre minutave padyshim që do të kishte edhe për të një vend në podium. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top