You are here
Home > Kombëtarja U-16 > FOTO/ Shqipëria e Beqirit publikon listën, spikaten dy lojtarë nga Totenhemi

FOTO/ Shqipëria e Beqirit publikon listën, spikaten dy lojtarë nga Totenhemi

Shqipëria U-16 është grumbulluar në Durrës, ndërsa afrohet gjithmonë e më shumë turneu UEFA Development. Bëhet fjalë për kompeticionin që do të luhet mes datave 3-8 prill në Slloveni. Kuqezinjtë tanë do të përballen me Perunë, Italinë dhe Slloveninë.

Futbollistët tanë do të largohen nga Durrësi në 3 prill, ndërsa takimin e parë do ta luajnë në datën 4 prill. Tranjeri Elvin Beqiri ka bërë publike listën e lojtarëve që janë të grumbullur, ku spikaten futbollistë që luajnë në klube elitare të Europës. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top