You are here
Home > Formula 1 > “Formula 1” ofron gjithçka si në kohët e arta, Hamilton refuzon kërkesën e çuditshme për bokse

“Formula 1” ofron gjithçka si në kohët e arta, Hamilton refuzon kërkesën e çuditshme për bokse

“Formula 1” po ofron gjithçka për shikuesit dhe është rikthyer si në kohët e arta, duke e rritur së fundmi interesin e njerëzve. E gjitha kjo e ardhur edhe nga pilotët e rinjë të talentuar si Verstapen dhe Lekler, që dhurojnë spektakël dhe japin garanci për të ardhmen.

Piloti i Ferrarit është mbrojtur në mënyrë fantastike për pjesën më të madhe të garës, duke marrë vendin e tretë në çmimin e Britanisë. Por për të arritur deri këtu, duhej ndihma e Vetel që nxori jashtë pistës Verstapenin dhe e detyroi të mos merrte asgjë më shumë se vendi i pestë. Dueli për t’u mos anashkaluar ishte ai gjatë daljes nga bokset mes Verstapenit dhe Leklerit, që dolën kundë rregullave dhe luftuar në këtë pjesë të pistës e cila duhej të jetë e qetë dhe nuk i lejon parakalimet.

Gjithashtu një tjetër moment interesant ishte në fundin e garës, kur kryesuesit Hamilton i është kërkuar nga skuderia që të futej në bokse. Kjo do të rrezikonte fitoren e këtij piloti, që nuk ka zgjedhur t’i bindet drejtuesve dhe ka vazhduar të garoj në pistë deri në fund. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top