You are here
Home > Kryefaqja > Fenerbaçe hedh sytë nga Kastriot Imeri, talenti shqiptar mund të zëvendësoj “bingon” Elmasin

Fenerbaçe hedh sytë nga Kastriot Imeri, talenti shqiptar mund të zëvendësoj “bingon” Elmasin

Prej disa kohësh në mediat turke është pasqyruar lajmi se Fenerbaçe po interesohet për një tjetër talent shqiptar, Kastriot Imeri. Talenti shqiptar që është pjesë e Servetes, shihet me të ardhme të madhe.

Aktualisht përfaqëson të rinjtë e Zvicrës, por është ende në kohë për ndërrimin e zgjedhjes. Madje drejtuesit e ekipit turk po i besojnë aq shumë Imerit, aqsa po e shohin si zëvendësuesin ideal të lojtarit tjetër me origjinë shqiptare, Elmas.

Kjo rezultoi edhe si gjetja gjeniale e turqëve, që e morën këtë lojtar nga kampionati në Maqedoni dhe tashmë kanë trokitur shumë ekipe të njohura europiane, për ta marrë në skuadër. Më parë Fenerbaçe ishte interesuar edhe për lojtarin e Shkëndijës, Omar Imeri, por pritet të shihet sesi do të shkojnë negociatat deri në fundin e merkatos. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top