You are here
Home > Basketboll > Fëmijët e nisin lojën, gjithë salla në Athinë vazhdojnë thirrjet për Kosovën

Fëmijët e nisin lojën, gjithë salla në Athinë vazhdojnë thirrjet për Kosovën

“Jo politika në sport”, kështu thuhet gjithmonë në organizatat më të larta të sportit, por në Europë fenomeni nuk është luftuar, ndërsa Kosova bie pre në pjesën më të madhe të rasteve. Kjo ka ndodhur edhe në takimin ndërmjet Turqisë dhe Serbisë që po zhvillohej në Athinë.

Disa fëmijë kanë nisur lojën nën thirrjet “Kosova është zemra e Serbisë”, ndërsa edhe të pranishmit e tjerë grekë janë kundërpërgjigjur në fraksion sekondi. E gjithë salla ka bërë jehonë kundër Kosovës, ndërsa kërkohet reagimi i “FIBA”. Në Serbi e pritën me gëzimin më të madh këtë situatë, aqsa vetë “Kurir” ka falenderuar organizatorët e ndeshjes. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top