You are here
Home > Kryefaqja > Ëndrra e të gjithë shqiptarëve, TKZ i jep edhe njëherë jehonë: Një Ligë Kombëtare!

Ëndrra e të gjithë shqiptarëve, TKZ i jep edhe njëherë jehonë: Një Ligë Kombëtare!

Liga Kombëtare e përbashkët mes shqiptarëve është padyshim ëndrra e të gjithëve, për t’u bashkuar nëpërmjet futbollit. Sigurisht që në procedura ka aq shumë vështirësi që një gjë e tillë të arrihet.

Por kjo do të shtonte edhe kualitetin e ekipeve pjesëmarrëse, që do të ishin më të mirat e të gjitha trevave. Një tjetër pjesë e bukur e “Ligës Kombëtare’’ janë edhe udhëtimet e tifozave ndër trevën shqiptare. “TKZ” i ka bërë edhe njëherë jehonë kësaj kërkese, pas një eksperience jo të mirë të ekipeve shqiptare në Europë. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top