You are here
Home > Kombëtarja > Emrat/ Beqiri shpall listën e Kombëtares, talente nga jashtë dhe brenda Shqipërisë

Emrat/ Beqiri shpall listën e Kombëtares, talente nga jashtë dhe brenda Shqipërisë

Shqipëria U-17 e ka publikuar listën e saj sa i përket kualifikueseve të UEFA-s që do të zhvillohen në Portugali. Në të njëjtin grup me kuqezinjtë janë Portugalia, Ukraina dhe Gjeorgjia.

Takimet do të zhvillohen brenda 6 ditëve ndërsa tashmë është gjithçka e qartë sa i përket listës. Me pritshmëri të lartë pritet të shihet debutimi i Asallarit që ka luajtur më parë një ndeshje edhe me grupmoshat e Gjermanisë, ndërsa bën pjesë e Monchenglabach. Trajneri Beqiri ka arritur të ndërthur elementet e ardhur nga Europa me ata të kampionatit shqiptar.

Ndeshjet Kualifikuese:
13 nëntor/ Portugali-Shqipëri
16 nëntor/Ukrainë-Shqipëri
19 nëntor/Shqipëri-Gjeorgji

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top